Whatsapp

KERETA SEWA KOTA BHARU | Car Rental, Chauffeuring, Leasing, Airport Kota Bharu Kelantan

Post Page Advertisement [Top]

sewa kereta murah di kota bharu

Dengan pertumbuhan ekonomi yang kian pesat dan juga sektor pelancongan yang semakin mendapat tempat di Kelantan, pelbagai kemudahan telah disediakan oleh kerajaan negeri mahupun swasta dalam menampung kedatangan pengunjung dari luar yang berkunjung ke negeri ini.


Perkhidmatan kereta sewa salah satu cabang yang semakin rancak dengan permintaan yang tinggi di negeri ini. Kebanyakan pengunjung yang datang terutamanya yang menggunakan penerbangan ke Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra, Pengkalan Chepa, mereka akan menggunakan perkhidmatan kereta sewa sekitar Kota Bharu untuk ke destinasi sebagai alternatif kepada menggunakan teksi mahupung perkhidmatan Grabcar.

kereta sewa di kelantan

Ya ia semestinya pilihan yang lebih murah dan mudah untuk pengunjung memandu sendiri untuk ke destinasi mereka. Kebiasaan pengunjung akan menyewa untuk beberapa hari sepanjang percutian mereka dan ada juga yang menyewa sampai sebulan lamanya atas urusan kerja di negeri ini. Daripada membawa kereta sendiri yang memakan masa yang lama untuk sampai ke Kelantan, pilihan untuk menyewa kereta disini adalah amat tepat kerana kadar sewa kereta disini yang murah dan selesa.

Antara syarikat kereta sewa yang paling dipercayai dan terkenal di Kelantan adalah AG Car Rental – Kereta Sewa Kota Bharu. Beroperasi di sekitar Kota Bharu, Ag Car Rental sedia mengambil anda di lapangan terbang Pengkalan Chepa jika anda ingin menyewa kereta. Pelbagai jenis kenderaan disediakan yang diselenggara rapi untuk keselesaan pelanggan.

Jika anda ingin membuat tempahan boleh terus hubungi  0189890800


kereta sewa kota bharu kereta sewa kubang kerian kereta sewa pengkalan chepa kereta sewa lundang kereta sewa lapangan terbang airport kelantan kereta sewa kok lanas kereta sewa pelajar kereta sewa dengan pemandu kereta sewa umk universiti malaysia kelantan kereta sewa padang tembak kereta sewa uitm kota bharu kereta sewa kptm kereta sewa pandu sendiri kereta sewa chempaka kereta sewa panji kereta sewa mewah kereta sewa kenduri kelantan van sewa mpv sewa sewa kereta viva axia myvi alza kereta sewa proton saga kereta sewa hilux sewa kereta starex innova vellfire kereta sewa myvi baru 2018 kereta sewa murah kelantan kereta sewa lembah sireh kereta sewa bandar kota bharu kereta sewa 24jam kereta sewa lama


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bottom Ad [Post Page]

MOTAC License No: 9005

Registration No: 1246969-V