Whatsapp

KERETA SEWA KOTA BHARU | Car Rental, Chauffeuring, Leasing, Airport Kota Bharu Kelantan

Post Page Advertisement [Top]



Khidmat Kereta Sewa Kota Bharu – AG Car Rental


Syarikat kami beroperasi di Kelantan. Kami menawarkan perkhidmatan bukan sahaja kereta sewa pandu sendiri,malah leasing dan chauffeur turut disediakan.

Apa yang menarik di AG Car Rental – Kota Bharu ?
  •         Pelbagai jenis kereta boleh didapati
  •         Harga yang sangat berpatutan
  •         Diskaun diberikan
  •         Penghantaran kereta percuma
  •         Hanya perlu bawa dokumen pengenalan bersama lesen memandu
Kami sentiasa berusaha untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik buat para pelanggan kami. Anda tidak perlu risau lagi mengenai segala servis kereta dan sebagainya. Hal-hal berkenaan itu, kami yang uruskan. Kami hanya perlukan dokumen pengenalan dan lesen memandu anda sahaja ! Ya, itu sahaja. Tidak lebih, tidak kurang.

Pelanggan dari luar negara yang menggunakan perkhidmatan kami
Antara jenis kereta yang disediakan terdiri daripada kereta kompak sehinggalah ke tahap ekslusif. Antaranya ialah Perodua Viva, Perodua Axia, Perodua Alza, Perodua Myvi, Hyundai Starex, Toyota Hiace, Toyota Alphard dan banyak lagi.

Kadar sewa tidak terhad, anda boleh sewa sama ada secara harian, mingguandan bulanan, malah tahunan juga amatlah digalakkan! Ingat, lagi lama anda menggunakan servis kami, lagi banyak diskaun yang akan anda dapat!


Kereta Sewa di Kelantan ?

Di mana hendak mencari kereta sewa yang mudah dan berpatutan? Tak perlu susah-susah mencari, kami ada ! Silalah ke AG Car Rental - Kota Bharu ! Syarikat kami menawarkan pelbagai jenis kereta dari kereta kompak sehinggalah ke kereta ekslusif dengan harga yang berpatutan!



SEBARANG PERTANYAAN & TEMPAHAN, SILA  HUBUNGI:
.
.
.
#KeretaSewaKotaBharu #KeretaSewaKelantan #KeretaSewaKotaBharuAirport #KeretaSewaPengkalanChepa #KeretaSewaKubangKerian #CarRentalKotaBharu #CarRentalKelantan  #KeretaSewaChempaka #SewaKeretaKotaBharu
.
.
Nak Sewa Kereta di Kelantan? 


SILA KLIK SINI
SILA KLIK SINI
SILA KLIK SINI
SILA KLIK SINI


Jom "LIKE" Page FB kami:



Sekian Terima Kasih dari AG Car Rental. 
                                                      
Sekian Terima Kasih dari AG Car Rental.kereta sewa kota bharu kereta sewa kubang kerian kereta sewa pengkalan chepa kereta sewa lundang kereta sewa lapangan terbang airport kelantan kereta sewa kok lanas kereta sewa pelajar kereta sewa dengan pemandu kereta sewa umk universiti malaysia kelantan kereta sewa padang tembak kereta sewa uitm kota bharu kereta sewa kptm kereta sewa pandu sendiri kereta sewa chempaka kereta sewa panji kereta sewa mewah kereta sewa kenduri kelantan van sewa mpv sewa sewa kereta viva axia myvi alza kereta sewa proton saga kereta sewa hilux sewa kereta starex innova vellfire kereta sewa myvi baru 2018 kereta sewa murah kelantan kereta sewa lembah sireh kereta sewa bandar kota bharu kereta sewa 24jam kereta sewa lama kereta sewa dengan pemandu kereta sewa airport kelantan car rental with driver kota bharu


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bottom Ad [Post Page]

MOTAC License No: 9005

Registration No: 1246969-V